Duurzaam

Duurzaam

Duurzaam actief met duurzaamheid
Respect voor het milieu en het toepassen van milieuvriendelijke technologieën staan hoog in het vaandel bij Citroën en EmerparkAuto. Continu wordt er ontwikkeld om de uitstoot van schadelijke stoffen door onze auto’s tot een minimum te beperken. Zuinige auto’s zijn namelijk beter voor het milieu en uiteraard beter voor uw portemonnee. Hieronder vindt u een overzicht van onze auto’s en welk energielabel hierbij hoort. Bent u een zakelijke rijder dan staat er ook bij vermeld in welke bijtellingscategorie de auto valt. Zo kunt u de juiste keuze maken voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Cruciale certificeringen
Een belangrijk element in alles wat wij doen om onze kwaliteit nog verder te verbeteren, zijn vanzelfsprekend de diverse certificeringen waaraan wij voldoen, zoals ISO en Erkend Duurzaam van de Bovag. Een extern bewijs dat onze interne kwaliteit zich op het hoogste niveau bevindt.

Erkend Duurzaam Plus
Sinds eind 2013 zijn alle vestigingen van EmerparkAuto gecertificeerd met Erkend Duurzaam PLUS, het kwaliteitskeurmerk van BOVAG. Nadat EmerparkAuto enkele maanden eerder de certificering Erkend Duurzaam BASIS in ontvangst mocht nemen, is ook de stap naar Erkend Duurzaam PLUS gezet. Dat EmerparkAuto nu voor alle vestigingen Erkend Duurzaam PLUS gecertificeerd is, is opvallend binnen de automotive branche. EmerparkAuto is de eerste Citroëndealer in Nederland met een Erkend Duurzaam PLUS certificering.