Over ons

Over ons

Eén set kernwaarden, elke vestiging zijn eigen cultuur

De kernwaarden van EmerparkAuto zijn uiteraard voor alle vestigingen gelijk. Dat maakt EmerparkAuto bijzonder. Tegelijkertijd koestert elke vestiging zijn eigen sfeer en cultuur. Vaak ontstaan door de regio, historie en de specifieke, persoonlijke inbreng van de medewerkers ter plekke.

Onze kernwaarden
Persoonlijk:
Mensen staan centraal bij EmerparkAuto. Wij vinden het cruciaal om kennis te hebben van de persoonlijke situatie van de klant en deze te begrijpen. Resulterend in een advies dat optimaal past. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto of het laten uitvoeren van onderhoud en/of reparatie.

Betrouwbaar:
De klant kan ons vertrouwen. Wij zijn een stabiele partner die kiest voor de lange termijn. Hierbij is de vakmatige ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk evenals de relatie met onze klanten. Beiden wil EmerparkAuto voor lange tijd aan zich binden.

Integer:
Om te komen tot een langdurige relatie is integriteit een noodzakelijke voorwaarde. Adviezen die onze medewerkers geven, zijn oprecht. Echter, ook als er iets misgaat, communiceren wij open en eerlijk met onze klanten.

Transparant:
Onze dienstverlening is duidelijk en transparant. De klant heeft altijd inzicht in informatie die voor hem belangrijk is om beslissingen te nemen. Zoals informatie over prijzen en voorwaarden. Alle communicatie is erop gericht onze klanten deze duidelijkheid te verschaffen.

Vooruitstrevend:
Tijden veranderen en zo ook de behoeftes van de klant. Wij kijken continu kritisch naar onszelf en de wensen van onze klanten. Daarbij vinden wij het belangrijk om onszelf continu te ontwikkelen zodat klanten zich thuis blijven voelen.